Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

and here we go again... xD

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Vipers rage

Broj poruka : 2
Datum upisa : 04.11.2010
Godina : 34

and here we go again... xD Empty
PočaljiNaslov: and here we go again... xD   and here we go again... xD I_icon_minitimeČet Nov 04, 2010 3:03 am

ajmo opet po ko zna koji put... ja sam Dusan Popovic i iz SD - a sam... mnogi ne znaju sha je Sd pa da vam skratim muke u pitanju je San Dijego... ali odmah da vam kazhem NE PALITE SE... Very Happy Razz iz Smedereva sam... imam 20 godina i admin sam na Deathrun areni i Game areni deathrun... xD nisam neki cs zaludjenik vec igram iz dosade i da se opustim tako da se ne vredjam ako mi neko kazhe da sam bot i slichno jer za razliku od njih imam zhivot... xD Very Happy a da... sho sam se ja ovde reg i predstavio ebem li ga, reko mi Sony bot i ja reko ae... mozhda im treba neko ko ce da ih tovari... xD Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
PunisheR

PunisheR

Broj poruka : 36
Datum upisa : 03.11.2010
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: and here we go again... xD   and here we go again... xD I_icon_minitimeČet Nov 04, 2010 3:12 am

haha poz & wlcm
na kom deatroun-u si admin koliba ili neki drugi ???
Nazad na vrh Ići dole
Vipers rage

Broj poruka : 2
Datum upisa : 04.11.2010
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: and here we go again... xD   and here we go again... xD I_icon_minitimeČet Nov 04, 2010 3:59 am

pa ti kazhem [DeathRun] Arena i Game Arena DeathRun... xD Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
so[N]y
Admin
so[N]y

Broj poruka : 63
Datum upisa : 02.11.2010
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: and here we go again... xD   and here we go again... xD I_icon_minitimeČet Nov 04, 2010 3:44 pm

hahahahaaha wlcm bote Razz Very Happy <3
Nazad na vrh Ići dole
https://actionsgrls.forumsr.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: and here we go again... xD   and here we go again... xD I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

and here we go again... xD
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Predstavljanje :: Predstavite se-
Skoči na: